OFFROADSUBARUS.com

Go Back   OFFROADSUBARUS.com > General Forums > Forum Help

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 15th June 2018, 04:18 AM
Ratbag's Avatar
Ratbag Ratbag is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2012
Location: Bayside, Melbourne, Vic
Year: MY06, MY10
Model: Forester SG & SH
Transmission: 5MT/DR & 4EAT Sports
Posts: 6,202
Ratbag is on a distinguished road
Default

With
Windows 7 Pro 64 bit


And Firefox 64 bit v.60.0.1 - there is one line blank above this one.




Two blank lines above this one.
Reply With Quote
  #12  
Old 15th June 2018, 04:21 AM
Ratbag's Avatar
Ratbag Ratbag is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2012
Location: Bayside, Melbourne, Vic
Year: MY06, MY10
Model: Forester SG & SH
Transmission: 5MT/DR & 4EAT Sports
Posts: 6,202
Ratbag is on a distinguished road
Default

^ This seems to be a Firefox/Windows problem, as my post above clearly shows two line spacing and three line spacing when there was only one CR/LF and 2x CR/LF characters inserted.
Reply With Quote
  #13  
Old 15th June 2018, 01:31 PM
MiddleAgeSubie MiddleAgeSubie is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: AZ
Year: 2013 / 2008
Model: H6 5EAT OB with SubieLiftOZ kit / Tribeca
Transmission: 5EAT
Posts: 801
MiddleAgeSubie is on a distinguished road
Default

Yup--and the same happens on the Outback forum as well.
__________________
18 4R TRDOP, 08 Tribeca
(13H6OB 2" SLOz, 06 B9)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -3. The time now is 11:30 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.